Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Bioterme Mala Nedelja

Avg 27, 2021

Končno je prišel naš tako težko pričakovani prijateljski vikend oddih!

Evo nas… (ups, dva manjkata)

Ko smo izvedeli, da bomo dobili nove turistične voucherje (BON21) smo se skupaj s prijatelji odločili, da jih bomo porabili skupaj in si privoščili en nepozaben vikend oddih nekje v termah, ob morju, reki ali ob jezeru. Za glavno iskalko nastanitev smo tokrat zadolžili mojo dobro prijateljico Tino, in našla je Glamping Bioterme Mala Nedelja v Pomurju.

Ko mi je Tina poslala fotografije sem sam takoj potrdil, nasprotovali niso niti ostali. Tina je opravila rezervacijo, se pozanimava o vsem kar nas je zanimalo in začeli smo odštevati do našega oddiha.

Šlo nas je 6 odraslih, prvič pa je bil z nami tudi najmlajši član naše družbe, sinček prijateljice Tine, ki je nekaj dni pred našim odhodom dopolnil tri mesece starosti. Veš kako je lušten!

Odločili smo se, da bomo rezervirali dva glamping šotora, enega za 4 osebe in enega za dve osebi + dojenček. V ceno je vključen tudi zajtrk, neomejena uporaba bazenov ter uporaba savne. Doplača se lahko tudi večerja in uporaba wellnessa.

Ko smo prispeli v Bioterme smo na recepciji opravili prijavo. Na tem mestu bi rad še enkrat pohvalil prijazno osebje! Prijavo smo opravili v recepciji hotela, nato pa so nas usmerili na parkirišče, ki je namenjeno le gostopm glamping vasi. Že med tem, ko smo hodili do našega šotora smo bili navdušeni nad urejenostjo naselja. Urejena zelenica, vse v lesu, pa majhen ribnik in potoček, na dnu glamping naselja pa še eko plavalni bazen, samo za goste glampinga. Wau, res wau!

No, najprej te bom popeljal skozi naš glamping šotor.

Naš glamping šotor je obsegal prostorno teraso z dvema ležalnikoma in visečim stolom, notri je bila jedilna miza s štirimi stoli, majhna zofa, kuhinja in majhna kopalnica. V spodnjem delu šotora je bila ena zakonska postelja, prav tako pa je bilo ležišče za dva v zgornjem nadstropju. Ravno to, da je šotor sestavljen iz dveh delov nam je bilo zelo všeč! V šotoru je tudi klima, ventilator, televizija, prav tako pa je poskrbljeno za ogrevanje, ki nam je ponoči prišlo še kako prav!

V šotoru so nas na lepo postlanih posteljah pričakale brisače in kopaln plašči, kar je meni zares velik plus, ker mi v kovčku ostane več prostora za oblačila. 🙂

Kot sem omenil že na začetku smo imeli v ceno vštet tudi zajtrk, ki je bil na voljo v hotelski restavraciji in izbira je bila ogromna. Vse od palačink, klobasic, sirov, svežega sadja, rogljičkov… pa do eko kotička.

Parking:

Za goste glampinga sta na voljo dve parkirišči, eno spodaj pod vasjo in drugo nad glamping vasjo, dostop z avtom do šotorov in vil pa ni mogoč, ampak nam to ni povzročalo nobenih težav, saj je vse zelo blizu in prtljage ni potrebno nositi daleč.

Bazeni:

V Bioterme Mala Nedelja smo se mi odpravili zadnji vikend v avgustu, a temperature niso bile kaj prida poletne. Prvi dan nas je celo pozdravil dež, a se je kasneje vreme kar uredilo in k sreči smo imeli tudi nekaj sonca.

Seveda smo se že v petek odpravili na bazen in ja, to je to! Topla voda, mehurčki in veliko prostora za vsakogar. Notranji bazeni so nekako razdeljeni na tri dele: otroški bazen, bazen s hladnejšo vodo in bazeni s prijetno toplo vodo. Na izbiro je tudi ogromno število ležalnikov in takoj smo našli prostor za vse nas. Naslednja dva dni, torej v soboto in nedeljo smo koristili tudi zunanje bazene, zadrževali pa smo se predvsem v tistih, bolj toplih. Bi pa na tem mestu rad poudaril, da je v ceno vključena tudi uporaba hotelskega bazena. Foografijo tega ti prilagam spodaj. V sklopu glapming vasi je na voljo tudi Eko bazen, v katerem pa je bila voda za nas prehladna, zato smo le enkrat na hitro skočili vanj. Mora pa biti poleti v vročih dneh ta bazen super! Tudi okolica bazena je tako urejena, da bi človek tam poležaval lahko cel dan.

Fletno smo se imeli!

Hrana:

V petek smo se odločili, da ne bomo sami kuhali, zato smo se prijavili na večerjo, ki je na voljo za 10€ po osebi in tudi tukaj je bilo veliko izbire. Všeč mi je, da vsak dan sproti pred restavracijo postavijo meni, tako da si lahko že v naprej pregledaš kaj boš jedel. Tudi v sklopu bazenov je na voljo restavracija, kjer lahko izbiraš med dnevnimi kosili ali pa dodatno ponudbo (pizze, solatni krožniki, hamburgerji…). V tej restavraciji smo si privoščili pizze in sladoled. Če se ne motim je bila cena sladoleda Maxim 2,50€, cena pizze pa okoli 7€.

Nastanitve:

V Biotermah Mala Nedelja lahko izbirate med bivanjem v hotelu Bioterme****, Glamping Sun Valley Bioterme in postajališčem za avtodome.

Hotel Bioterme****:

V hotelu vam je na voljo:

  • 57 dvoposteljnih sob,
  • 2 enoposteljni sobi,
  • 7 suit (družinskih sob),
  • 2 suiti z lastnim whirpoolom na terasi.

V sklopu hotela je tudi manjša igralnica za otroke, pa zobozdravnik, trgovinica, kavarna s pestro ponudbo pijač, hotelska restavracija, restavracija a la carte, vinoteka, večnamenski prostori, kotiček z literaturo v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, sončne terase, zunanji bazen za hotelske goste (v poletni sezoni), prostori za medicinske storitve in garažna hiša. Hotel in termalni park sta povezana, kar omogoča prehod v kopalnih plaščih.

Glamping SUN VALLEY Bioterme:

Tukaj smo bivali mi in podroben opis najdeš zgoraj.

Postajališče za avtodome:

Lokacija postajališča za avtodome Bioterme se nahaja neposredno ob kopališkem kompleksu Bioterm, ob potoku Bukovnica.

Omogočen je dostop 24 ur na dan, na voljo pa je 50 parkirišč za avtodome. Parkirna mesta so opremljena z električno energijo. Oskrbovalno sanitarni otok Holiday – Cleany za potrebe izpraznjevanja fekalij in odpadne vode ter kemičnih WC, izpiranje kemičnih WC, čiščenje podstavka po uporabi kakor tudi odvzem pitne vode je urejen izven lokacije postajališča za avtodome, v njegovi neposredni bližini. Na lokaciji postajališča za avtodome Bioterme je zagotovljeno brezžično (Wi – Fi) omrežje ter spremljanje TV programov iz kabelskega omrežja.

Skratka, mi smo zelo uživali in zagotovo se bomo še vrnili! V kolikor želiš tudi ti v Biotermah Mala Nedelja preživeti sproščen vikend ti spodaj prilagam povezavo do njihove spletne strani.

http://www.bioterme.si/

0 Comments

0
0
Košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Calculate Shipping