Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Kdo sem in zakaj Jaz pa pojdem?

Sep 28, 2021

V današnjem blogu ne bom predstavljal destinacij po Sloveniji vendar sebe. Predstaviti sebe je velikokrat težko, ampak danes se bom potrudil, da o meni izveste kaj novega.

Torej, sem Žiga Rejc, star sem 24 let in po izobrazbi sem srednji zdravstveni tehnik. Ko je bilo potrebno izbrati srednjo šolo sem bil 100% odločen, da se bom vpisal na srednjo medijsko šolo, vendar so kasneje stvari pripeljale do tega, da sem se vpisal na srednjo zdravstveno šolo v Ljubljani.

Ne glede na to, da sem sanjal o tem, da bi bil TV voditelj sem vzljubilj tudi delo v zdravstvu, tako sem približno 5 let kot študent delal v domu za upokojence v Tržiču. Zelo rad sem delal s starejšimi ljudmi, jih zabaval in se z njimi pogovarjal, vendar pa si v življenju nisem želel statične službe, ki traja od ponedeljka do nedelje, vse praznike, ponoči… skratka vsak dan v letu. Želel sem si službo, ki bo razgibana, kjer lahko tudi sam nekaj ustvarim in kjer bom poleg zaslužka dobil tudi nove izkušnje, novo znanje, poznanstva in doživel kaj novega.

Po končani srednji šoli sem se vpisal na Fakulteto za vede o zdravju v Izoli in tam uspešno zaključil prva dva letnika dodiplomskega študija zarsvtvene nege. Že med samim šolanjem na fakulteti sem razmišljal o svojem izdelku, ki bi ga lahko ponudil kupcem in prišla je ideja o slovenskem izletniku Jaz pa pojdem.

3 besede s katerimi bi se najbolje opisal?

Trmast, natančnen, pozoren.

Zakaj trmast? Uf, kar vprašajte moje domače in prijatelje. PO naravi sem trmast in ko se nekaj odločim to želim. Prav tako znam svojo trmo pokazati tudi takrat, ko imam slab dan, kar pa ni najbolje, vem.

Natančnen? Ja, zelo sem natančnen. Natančen sem pri vsemu. Ko sva z dizajnerko naprimer ustvarjala nov izletnik, me je zmotila najmanjša pikica, ki ni bila na svojem mestu in enako je doma. Rad imam, da so vse stvari na svojem mestu ter da je stanovanje vedno urejeno in pospravljeno. Zelo rad pospravljam stanovanje, niti enega dneva pa ne bi preživel brez sesalnika.

Zakaj in na kakšen način sem pozoren? Do ljudi, ki mi nekaj pomenijo sem zelo pozoren in rad imam, da vejo, da mi pomenijo veliko. Za vsak rojstni dan svojih najbližjih se bom potrudil, da jim podarim nekaj kar si želijo, da jim pripravim kakšno presenečenje in podobno.

Kako je prišlo do blagovne znamke Jaz pa pojdem?

Ko sem začel z realizacijo izletnika sem šele dojel, da gre stvar zares. Da sem ustvaril produkt, ki je res dober, ki ljudem pomaga in v katerega lahko 100% verjamem pa je bilo takrat, ko sem prvi izletnik predstavil publiki. Prvih 100 izletnikov se je prodalo v trenutku in takrat sem videl, da lahko sam ustvarjam in si s tem zgradim življenje kakršnega si želim in mislim, da mi uspeva. Do danes sem prodal že preko 11.000 izletnikov, kar je zame osebna zmaga!

Ime Jaz pa pojdem sem izbral zato, ker se mi zdi, da najbolje opiše izlet in Slovenijo. Kdo ne pozna našega slavnega Kekca in njegove pesmi? Prav tako pa sem v celotni zgodbi želel v ospredje postaviti Slovenijo in slovenski turizem. Od nekdaj sem zelo rad hodil po svetu, obiskal sem že preko 20 držav po svetu, na neki točki pa sem se začel zavedati, da svoje države enostavno ne poznam dovolj.

Ko sem začel ustvarjati prvi izletnik sem bil šokiran nad vsemi destinacijami, ki sem jih odkril. Vsi poznamo Bled, le malo kdo pa pozna tudi skrite kotičke Bleda, takšne, ki jih ne obiščemo ob nedeljah, ko se zapeljemo do jezera na sladoled. In ravno takšne kotičke sem želel izpostaviti. V izletnik sem vključil tudi ideje za izlet, ki nam ne padejo na pamet takrat, ko se želimo nekam odpraviti. Vsi vemo, da se po Ljubljanici lahko zapeljemo z ladjico, vendar sem mnenja, da se z ladjico po Ljubljanici zapelje več tujih kot domačih turistov in ravno to je poanta izletnika. Da vsem nam da brco v rit, da začnemo uživati tudi doma, ne samo pri sosedih in po svetu. J

Po prvem uspešnem izletniku Jaz pa pojdem je kmalu prišel še drugi (Jaz pa pojdem s psom) in tretji (Jaz pa pojdem z otroki), nisem pa želel ponuditi le knjižic z idejami. Želel sem, da pri meni lahko dobite vse kar potrebujete za izlet, zato sem v ponudbo vključil tudi termo steklenice, nahrbtnik, emajlirano skodelico, copate… skratka najbolje bo, da skočiš na mojo spletno stran in si tam pogledaš kaj vse ponujam.

Klikni na povezavo: jazpapojdem.si

 

Hvala, ker si si vzel/a čas za branje in ker slediš mojemu ustvarjanju.

Želim ti krasen preostanek dneva,

Žiga Rejc

0 Comments

0
0
Košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Calculate Shipping