Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Odkrij čarobne izlete po Sloveniji, ki te odpeljejo na edinstvena in nepozabna doživetja…

(…brez, da bi se za to stanjšala tvoja denarnica)

Za dostop do BREZPLAČNE knjižice vnesi svoje podatke* spodaj…

[gravityform id="1" title="false" ajax="true"]

Po oddani prijavi bo v nekaj minutah na tvoj e-mail naslov prispel PDF po imenu “Čarobne slovenske destinacije, primerne za vsak žep in priložnosti”, za katerega poskrbi, da ti ga uspe čim prej shraniti na varno : )

V tej priročni knjižici najdeš:

Zlata vredne predloge, kako lahko iz svojega sobotnega izleta ustvariš nepozabno dogodivščino (in za piko na i pri tem še prihraniš).

Prikupno izletniško destinacijo, ki te bo navdušila tako s svojo zgodovino, kakor tudi z dih-jemajočimi naravnimi danostmi (razočarala pa te ne bodo niti vrhunska domača bela vina).

Redko obiskan naravni dragulj, kjer lahko raziščeš več kot 50 km čudovitih pohodniških poti (in hkrati poskrbiš še za gurmansko razvajanje brbončic).

Pravljično lokacijo, ki svoje obiskovalce popelje skozi stoletne zemeljske spremembe (in še tako zahtevne popotnike vedno znova pusti odprtih ust).

Dobro skrito navdihujočo pokrajino, kjer se lahko popolnoma odklopiš od skrbi, napolniš svoje baterije in preprosto uživaš v poležavanju ob bistrih tolmunčkih reke Idrijce (poleg tega pa ta destinacija ponuja številne aktivnosti tako poleti, kot pozimi).

Nepričakovan izlet, na katerega marsikdo ne pomisli (ob tem pa se zna zgoditi, da znano slovensko pokrajino zagledaš v popolnoma novi luči).

Raznoliko dolino, ki v vsakem letnem času nudi edinstvene aktivnosti (gostoljubni domačini na tem območju ti bodo zagotovo pogreli srce).

Dih-jemajoč kotiček v zavetju Julijskih Alp, kamor se moraš vsaj enkrat na leto odpraviti na potep (ta dogodivščina ti bo zagotovo pognala kri po žilah).

0
0
Košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Calculate Shipping