• V knjigi je 50 zmenkov 📕

    Vajin zmenek je skrivnost, dokler ne spraskata premaz z izziva. Veliko jih opravljata kar doma, nekaj je takšnih, da se odpravita na izlet, prav vsi pa zagotavljajo, da bosta doživeli nekaj novega.

  • Ni poti nazaj! 💌

    Ko izziv enkrat spraskata in odkrijeta, ga MORATA opraviti. Čas je, da odkrijeta nekaj novega o sebi. Preprosto skupaj izberita kategorijo, nato pa spraskajta svojo pustolovščino!

  • Interaktivna knjiga ✏️

    Ne pozabita fotografirati in zapisati svoje izkušnje in občutkov v dnevnik! Ko bosta končala, bosta imela spominek, na katerega se bosta lahko znova in znova vračala.

PONOVNO ZAČUTI METULJČKE

Ali bosta spet raje segla po daljincu?

Če želita raziskati vajino razmerje zunaj dnevne sobe, sta prišla na pravo mesto. S to knjigo bosta s svojo boljšo polovico skozi pustolovščine in doživetja, ki jih ne bosta nikoli pozabila, zrasla na novo raven vajinega odnosa.

PREŽENI DOLGČAS

Nepozabni izzivi

Ne glede na to, ali si bosta pričarala zajtrk v postelji, se po obrazu napacala z glino ali se smejala med izvajanjem joge za pare... s pustolovskimi izzivi bosta v svojem razmerju našla spontanost, romantiko in veselje.

Za vse starosti

Komu je knjiga namenjena?

Ni pomembno, ali sta pravkar začela hoditi na zmenke ali praznujeta petdeseto obletnico, ta knjiga je za vaju! Ob izzivih bosta čutila metuljčke, ne glede na to, ali se šele dobro zaljubljata ali pa želita prebuditi najstniško mladost v sebi.

Obvestilo!

*Knjiga ima znižano ceno zaradi manjše tiskarske napake. Šest premazov v knjigi je nekoliko odrgnjenih, toda nikakor ne vpliva na funkcionalnost knjige in zagotovoljena unikatna doživetja. Napaka je v večini primerov tako majhna, da je povsem nemoteča.