Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Slide

AKCIJSKI PAKETI 2+1 GRATIS

Slide

Več kot 13.278 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna dostava nad 30 €

Raj ob reki Kolpi – Kamp Lovšin

Sep 14, 2021

Priznam, šele lani sem prvič obiskal in malce bolj raziskal Belo Krajino, in že prvič sem bil navdušen! Že dolgo sem razmišljal o dopustu ob reki Kolpi in Kamp Lovšin je pravi naslov za to.

Danes ti bom v tem blog prispevku predstavil meni zelo ljub kotiček ob reki Kolpi, kamor sem se vrnil tudi letos in verjamem, da se bom vračal tudi v prihodnje.

Kamp Lovšin je meni nekaj posebnega. Ne znam natanko opisati občutkov, ampak zame se tam čas ustavi. Lani ko sva z Miho kamp obiskala prvič sva bila navdušena nad glamping šotori, nad urejenostjo sanitarij, prijaznostjo lastnikov in urejenostjo reke Kolpe, letos pa so vse skupaj še nadgradili!

Situacija, ko smo bili lani vsi zaprti v svojih domovih je na nekatere vplivala drugače kot na druge in všeč mi je, da so pri Lovšinovih zavihali rokave in nadgradili svojo ponudbo. Bravo! Ker si poletja brez vikend oddiha ob Kolpi ne predstavljam več, sva tudi letos obiskala Kamp Lovšin in tudi tokrat izbrala glamping šotor, ki pa je bil nadgrajen. Jaz priznam, sem zelo natančen kar se tiče čistoče in splošne urejenosti sobe oziroma v tem primeru glamping šotora. Tudi doma zelo rad pospravljam in dekoriram, zato sem bil ob ponovnem prihodu še bolj navdušen kot prvič. Prebarvane omarice, šopki, lično zložene brisače, skratka čudovit ambient. Niso pa v tem letu nadgradili le dizajna, ampak so poskrbeli tudi za zajtrk. V najem glamping šotora je vključena tudi zajtrk košarica belokranjskih dobrot, da pa ne izgubljam besed si spodaj poglej nekaj fotografij najinega zajtrka. Naj te opozorim, da za morebiten občuek takojšnje lakote ne odgovarjam!

Posestvo Lovšin:

Posestvo se nahaja tik ob reki Kolpi v Križevski vasi pri Metliki. Na posestvu imate na izbiro bivanje v kampu (s šotorom, avtodomom ali počitniško prikolico), v kolikor imate radi udobje ali pa bi le enkrat radi poiskusili glamping pa sta na voljo dva šotora za glamurozno kampiranje – glamping. Kamp se nahaja ob neposredni bližini reke Kolpe, zato ste poleti le korak stran od skoka v prijetno toplo Kolpo, kar je seveda velik plus. Izvedel sem, da se s ponudbo kampiranja v družini Lovšin ukvarjajo že več kot 20 let, njihov kamp pa stoji na stari mlinarski domačiji, ki je največja zaščitena domačija v celotni Beli krajini! Na domačiji stoji tudi sto let star Lovšinov mlin, ki pa žal ne melje več. Od mlina se proti hrvaški strani vije 220m dolg jez iz katerega lahko skačete v kolpo ali pa lovite ribe. No na jezu se lahko tudi prepustite masaži vodnega toka, ki ob vročih poletnih dneh še kako prija! V kampu so na voljo tudi električna kolesa, supi, kajaki in kanuji. Globina reke Kolpe je nad jezom dovolj globoka za plavanje, pod jezom pa je reka plitva, zato je primerna za manjše otroke in neplavalce. Skoraj pa bi pozabil povedati, da je v sklopu kampa tudi manjši bar, kjer ti Luka in Alenka z veseljem postrežeta z jutranjo kavico ali hladnim pivom.

Kampiranje:

Iz svojih izkušenj vam lahko povem, da je kamp izredno miren, mimo ne vodi nobena cesta, zato je to res kraj, kjer si človek lahko spočije glavo od vsakdanjega hitenja. Kamp je majhen in je primeren tako za posameznike, pare in družine. Kar je meni najbolj všeč pa je to, da so v kampu dovoljeni kužki. Kamp je opremljen z električnimi omaricami ter postajo za pomivanje posode in je v celoti ograjen z ograjo in živo mejo. Na voljo je 30 označenih kampirnih mest, eno mesto pa je veliko okoi 70 m2. V kampu lahko izbirate med veliko senčnimi parcelami, ima pa kamp tudi veliko prostora za razne igre in prostore za šotorenje in piknike. Skratka v kampu Lovšin imate vse kar potrebujete za brezskrbne počitnice.

Glamurozno kampiranje – glamping:

V kolikor želite bivati nekoliko bolj udobno pa imajo v senčnem delu kampa postavljena tudi dva glamping šotora. V ponudbo glamuroznega kampiranja so vključene posteljnina, brisače, lastna mini kuhinja na terasi pred šotorom, paker dobrodošlice, brezplačna uporaba električnih koles in supov. V kolikor boste izbrali glamping način bivanja pri Lovšinovih naj vam povem še to, da si tudi tukaj delite skupne sanitarije s kampom. Pri njih sem bival že dvakrat in niti enkrat nisem naletel na neurejeno kopalnice. Vedno je bilo vse čisto, vsekakor pa moramo tudi mi kot gostje poskrbeti, da pospravimo za seboj, česar pa se nekateri ne zavedajo.

Cenik:

Spodaj ti prilagam fotografijo letošnjega cenika in ponudbe, ki jo vključuje izbran način bivanja.

Kaj početi?

Naj ti že takoj na začetku povem, da ti dolgčas tukaj ne bo! Kot sem omenil že prej imaš na voljo ogromno pripomočkov za različne aktivnosti, prav tako pa Bela Krajina ponuja ogromno lepih kotičkov, ki so vredni da jih obiščeš. Seveda sem jih nekaj obiskal tudi jaz, nekatere pa sem vključil tudi v izletnike Jaz pa pojdem, Jaz pa pojdem s psom in Jaz pa pojdem z otroki, zato ob obisku ne pozabi na izletnik. Spodaj prilagam še nekaj fotografij iz mojih potepanj po meni zelo ljubi Beli krajini.

V kolikor si želiš izletnik zagotoviti takoj pa klikni sem: https://jazpapojdem.si/trgovina/

Kdo sta Luka in Alenka?

Luka in Alenka sta tista dva, ki poskrbita, da je v kampu vse kot mora biti. Onadva poskrbita za hladno pivo in okusno kavico. Ravno onadva sta tista, ki poskrbita, da je kopalnica vedno čista in, da se gostje v kampu počutimo odlično. In veste kaj, vse te naloge izpolnjujeta z odliko! Sta prijetna, vedno nasmejana in izredno pridna, zato ti obljubim, da se boš v Kampu Lovšin počutil/-a več kot odlično in da te bosta pričakala z nasmeškom!

Jaz se zagotovo vrnem naslednje leto in že v naprej se veselim, da se zopet srečamo!

Vabim te, da jim slediš na Instagramu in Facebooku, več o njihovi ponudbi pa si lahko prebereš na njihovi spletni strani, ki ti jo prilagam spodaj.

Facebook: Lovsin Estate (https://www.facebook.com/search/top?q=lov%C5%A1in%20estate)

Instagram: lovsin.estate (https://www.instagram.com/lovsin.estate/)

Spletna stran: https://www.lovsin.si/

0 Comments

0
0
Košarica
Vaša košarica je praznaV trgovino
Calculate Shipping