Slide

Več kot 5347 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna poštnina

TVOJA KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

Slide

Več kot 5347 navdušenih uporabnikov

Slide

Brezplačna poštnina

Zgodba

Živjo,

sem Žiga Rejc, star sem 23 let in zelo rad potujem. Obiskal sem že več kot 20 držav po Evropi, pa vse do Afrike in Azije. Ljubim potovanja, različne kulture, navade in običaje in obožujem občutek, ko prispem v novo državo, ki je še ne poznam in mi predstavlja izziv.

Seveda pa moram poudariti, da v lepši državi kot je Slovenija še nisem bil. Pa veste zakaj ne? Ker ne obstaja! Slovenija je dežela, ki nam ponuja vse. Vse od koščka morja in poležavanja pod borovci, odličnih smučišč, prečudovitih jezer, nešteto gradov, omamno dobrih restavracij, gora in vse do skritih kotičkov, ki jih bomo s pomočjo prvega slovenskega izletnika Jaz pa pojdem raziskovali skupaj.

Neštetokrat se mi je že zgodilo, da za vikend nisem vedel, kam bi šel na izlet in sem se stalno odpravljal na ista mesta, a me to kmalu ni več navduševalo. Prav tako sem mnenja, da Slovenije ne poznamo dovolj in ne cenimo njenih lepot. Ko sem razmišljal o idejah za izlete sem jih želel zbrati na enem mestu, vendar sem jim želel dodati piko na i, zato sem ustvaril izletnik.

Želim vam veliko užitkov na izletih po naši prelepi Sloveniji. Upam, da se kje srečamo. 🙂

Žiga Rejc